Meer weten over het arbeidsrecht? 

 


Handige links 

 

VZL kiest er bewust voor om niet via deze website het arbeidsrecht aan u uit te leggen. Er zijn talloze nederlandstalige sites die inhoudelijk op het arbeidsrecht in gaan, van sites voor dummies tot die voor juridische professionals. VZL zou u dan meer van hetzelfde bieden, terwijl persoonlijke aandacht en advies voorop staan. 

 

Wilt u meer over de inhoud van het arbeidsrecht weten? Hieronder staat een aantal handige links van bonafide (overheids)organisaties en doorverwijspagina's. Werkt een link niet? Laat het VZL weten.  Vrienden van VZL

 

VZL heeft niet alle kennis in huis dus verwijst u voor hulp op andere rechtsgebieden graag naar derden. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig op het gebied van echtscheidingen en wilt u een echtscheiding aanvragen, dan verwijzen we u graag naar de website van gecertificeerde mediators. 

 

Heeft u wellicht geen baan en is het Arbeidsrecht daarom niet van belang voor u? Check de site van connetix voor interessante vacatures binnen de technische branche www.connetix.nl.